Magentagreencrystals
Sodium Sulfate
Crystal Violet Lactone

produk

Produk ing proses produksi wis ngawasi banget, amarga mung kanggo menehi kualitas paling apik.

  • Dyestuffs
  • Penengah Organik
  • Bahan kimia dhasar
  • Agen perawatan lingkungan
  • Cat industri banyu
  • Produk kimia saben dina

proyek kita

Teknologi produksi internasional canggih lan kualitas tinggi

  • Who We Are

    Sapa Kita

    Kualitas, rega lan pasokan sing stabil dihargai para pelanggan, lan kita wis sukses ngladeni para pelanggan ing Asia Pasifik, Amerika Utara, Amerika Selatan lan Eropa Wétan. Kita yakin bisa nggawe kerjasama jangka panjang karo sampeyan!

  • Our Business

    Bisnis Kita

    MIT-IVY Industry co., Ltd. Kami duwe spesialisasi ing produksi lan adol penengah dyestuff, bahan kimia dhasar, cat industri adhedhasar banyu, flocculants varnish, lan duwe telung tanduran kimia ing kontrol kita. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo para pelanggan ing saindenging jagad lan nggawe masa depan sing luwih apik.

  • Our Strategy

    Strategi Kita

    Pre-sale-sale-after-sale-shipping, bakal ana wong sing dock kabeh prekara sampeyan, aja kuatir, mangga dipesthekake!

babagan kita
1

Perusahaan industri MIT-IVY minangka anak perusahaan perdagangan asing Xuzhou Dongqing Chemical Co., Ltd. Produk utama ing pangsa pasar domestik 97%. Perusahaan iki dununge ing Xuzhou City, Provinsi Jiangsu, yaiku perusahaan kimia khusus kanggo produksi lan manajemen bahan kimia organik, bahan kimia anorganik, bahan kimia zat warna.

 

 

 

ndeleng liyane