Babagan Kita

MIT-IVY INDUSTRY CO., LTD

H048e2e42e5d44f6cb208cd536433b92e9

MIT –IVY Chemicals Industry Co., Ltd. minangka pabrikan utama lan pedagang kimia suwene 16 taun sing wis nggawe 4 pabrik dhewe kanthi peralatan produksi lengkap lan manajemen mesin lan manajemen mesin sing tliti.

Kita nggunakake teknologi produksi canggih lan metode tes kanggo nyadari produksi, kontrol kualitas kanggo memenuhi standar. Kita wis disetujoni dening SGS, ISO9001, ISO140 01, GB / HS16949 lan T28001.

Produk utama Mit-Ivy kalebu ing ngisor iki

Penengah pewarna, penengah obat.bahan kimia khusus

Asam 2-Naphthol Bon 2,5-Dichlorotoluene 2,3-Dichlorobenzaldehyde 2 ', 4'-Dichloroacetophenone 2,4-Dichlorobenzyl alkohol 3,4'-Dichlorodiphenyl eter "1,3-Dichlorobenzene

MDCB "p-Toluidine PT m-Toluidine MT o-Toluidine OT" N, N-Dihydroxyethylaniline

PDEA "N-Ethyl-m-toluidine 3-Methyl-N, N-diethyl aniline 3- (N-ethylanilino) propiononitrile N-Ethyl-N-hydroxyethylaniline N-etil-N-phenylbenzenemethanamine N-2-cyanoethyl-N-ethyl -m-toluidine N-Benzyl-N-etil-m-toluidine N, N-Diethyl aniline N-Ethyl-o-toluidine N-Ethylaniline "N, N-Dimethylaniline

DMA "N-Methylaniline 2- (N-methylanilino) etanol N, N-Dimethyl-p-toluidine N, N-Dimethyl-o-toluidine H acid K acid J acid DSD acid Tobias acid Bis-J Acid J Acid U Acea m- Phenylenediamine MPDA Benzaldehyde, 4- (dimethylamino) - "Auramine O

CI Basic kuning 2 "Lactone kristal violet CVL Methyl violet" Dhasar Ijo 4

Magenta Ijo

 

 Dyestuffs, penengah farmasi, penengah pestisida, perekat, agen jangkar lan industri liyane. diproduksi dening teknologi paling anyar kanthi kualitas stabil lan kemurnian luwih saka 99,7%.Pasar utama kita kalebu Amerika, India, Afrika, Indonesia, Turki, Asia Tenggara, Asia Barat lan liya-liyane. Kita minangka pemasok utama produk kimia ora mung pasar lokal nanging uga internasional. Produk utama Industri MIT-IVY nuduhake 97% pasar domestik khusus kanggo produksi lan manajemen, Kita bisa nyedhiyakake produk kanthi biaya sing luwih kompetitif. kanthi kualitas premium lan rega lan welcome kanggo konsultasi.

Powder Sodium sulfat anhidrat industri minangka salah sawijining bahan baku kimia dhasar, sing digunakake ing kimia, kertas lan kaca, bahan pewarna, percetakan lan pewarna, umbah-umbah lan industri farmasi. Iki uga digunakake ing produksi serat sintetis, kulit, metalurgi nonferrous, enamel porselen lan liya-liyane. Produk natrium sulfat anhidrat industri kanthi kemurnian tinggi lan cairan sing apik, nutupi kisaran produk 20 bolong - 2000 bolong, umume digunakake kanggo reagen, Baterai reagen, sarung tangan lateks, penengah pestisida, pupuk, perantara farmasi lan aditif panganan lan lapangan liyane, kanthi pangembangan ekonomi nasional lan peningkatan taraf urip masarakat raket banget.

Konsep Kita

1. Klien luwih dhisik. Kita nyoba nggawa bathi maksimal kanggo para klien adhedhasar keuntungan bebarengan.
2. Kredibilitas paling penting.
3. Kontrol kualitas minangka dhasar kita.
4. Rasa tanggung jawab sing gedhe.
Kita bakal tanggung jawab ora mung kanggo produk, klien, supplier nanging uga masyarakat.

HTB1QofSOVXXXXaPXVXXq6xXFXXXp.jpg_.webp

Tim Kita

Kita duwe bathi kanggo entuk manfaat kanggo komunitas, lan terus-terusan nggawe nilai kanggo para pelanggan, duwe integritas kanthi mupangate bebarengan lan kamakmuran umum. Kita duwe tenaga teknis profesional kelas siji ing riset lan pangembangan produk. Supaya bisa nyedhiyakake penengah utama kanggo proyek sampeyan lan nyepetake solusi sintesis kanggo nyedhiyakake produk kemurnian sing dhuwur. Tanggung jawab kanggo klien, staf, lingkungan lan masarakat kanthi tumindak cepet lan sukses ekonomi ora bisa dipisahake. Kita fokus ing awal kanggo jangkar kritéria ekologis lan sosial ing bisnis ngupayakake jalur anyar sing berkelanjutan. Teknologi dhisik, kualitas minangka basis, pelanggan minangka Gusti Allah, integritas minangka basis ".
Tujuan utama kita:
Adhedhasar upaya terus-terusan kanggo ngembangake lapangan kimia anyar, kita nawakake produk sing ramah lingkungan lan teknologi tinggi kanggo nyukupi kebutuhan para pelanggan.

INDUSTRI MIT-IVY duwe komitmen kanggo ngladeni sampeyan.

图片1
图片2
图片3

Layanan Kita

1. Sampel conto
2. Pengepakan uga bisa sesuai karo kebutuhan para pelanggan
3. Pitakon apa wae bakal dijawab sajrone 24 jam
4. Regane pabrik.
5. Pangiriman cepet. Kita duwe kerjasama sing apik karo akeh profesional profesional; Kita bisa ngirim produk menyang sampeyan sawise sampeyan ngonfirmasi pesanan.

Warehousing

Kita bisa ngoperasikake pangiriman pamisah, ketemu MOQ pabrik Kita bakal ngatur pengiriman sabanjure saka pabrik menyang gudang.
Kita bisa nggabungake pesenan cilik saka pirang-pirang pabrik, ngirim kabeh nggunakake rute sing paling larang regane kasedhiya. Ing wektu pesenan, kita bakal menehi katrangan babagan volume saben barang lan kontainer ukuran apa sing bakal digunakake.

Pangiriman

Kita nyediakake paket sing pantes kanggo segara, ngatur kabeh nganti produk tekan gudang utawa pusat distribusi sampeyan dhewe.
   Pangiriman bisa ditawakake.
    - Nggunakake freight-forwarder dhewe
    - FOB menyang plabuhan ing China
    - CIF menyang port sing paling cedhak sampeyan
    Apa sampeyan duwe forwarder dhewe utawa pengin ngatur pangiriman; manawa sampeyan seneng karo FOB utawa CIF, kita seneng nulungi lan menehi cara apa wae sing sampeyan pilih. Mangga bebas ngrembug kabeh opsi karo kita.

Sodium nitrite78
HTB1AIn8bcnrK1RkHFrd760CoFXak.png_.webp