Magentagreencrystals
Sodium Sulfate
Crystal Violet Lactone

produkt

Produktet tona në procesin e prodhimit janë monitoruar në mënyrë rigoroze, sepse kjo është vetëm për t'ju siguruar cilësinë më të mirë.

 • Ngjyrues
 • Organike e ndërmjetme
 • Kimikatet themelore
 • Agjent i trajtimit mjedisor
 • Bojë industriale që rrjedh nga uji
 • Produkt kimik ditor

projektet tona

Teknologji e përparuar ndërkombëtare e prodhimit dhe cilësi e lartë

 • Who We Are

  Kush jemi

  Cilësia, çmimi dhe furnizimi ynë i qëndrueshëm vlerësohen shumë nga klientët tanë dhe ne u kemi shërbyer me sukses klientëve tanë në Azinë Paqësore, Amerikën e Veriut, Amerikën e Jugut dhe Evropën Lindore. Ne besojmë se mund të krijojmë një bashkëpunim afatgjatë me ju!

 • Our Business

  Biznesi ynë

  Bashkëpunimi i Industrisë MIT-IVY., Ltd. Ne jemi te specializuar në prodhimin dhe shitjet e ndërmjetmeve për ngjyrosje, kimikateve themelore, bojrave industriale me bazë uji, flokulatoreve të llakut dhe kemi tre impiante kimike nën kontrollin tonë. Ne shpresojmë të bashkëpunojmë me klientët në të gjithë botën dhe të krijojmë së bashku një të ardhme më të mirë.

 • Our Strategy

  Strategjia jonë

  Para-shitjes-pas-shitjes-transportit, do të ketë një person që të ankorojë të gjitha çështjet tuaja, pa shqetësime, ju lutemi të jeni të sigurt!

për ne
1

Kompania e industrisë MIT-IVY është një degë e tregtisë së jashtme e Xuzhou Dongqing Chemical Co, Ltd Produktet kryesore në pjesën e tregut të brendshëm prej 97%. Kompania është e vendosur në Xuzhou City, Provinca Jiangsu, është një kompani kimike e specializuar në prodhimin dhe menaxhimin e kimikateve organike, kimikateve inorganike, kimikateve ngjyrues.

 

 

 

shiko më shumë