Magentagreencrystals
Sodium Sulfate
Crystal Violet Lactone

produk

Produk kami dina prosés produksi parantos diawasi pisan, sabab éta ngan ukur pikeun nyayogikeun anjeun kualitas anu pangsaéna.

  • Dyestuffs
  • Panengah Organik
  • Bahan kimia dasar
  • Agén pangubaran lingkungan
  • Cét industri bérés cai
  • Produk kimia sapopoé

proyék kami

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

  • Who We Are

    Saha Kami

    Kualitas, harga sareng pasokan stabil kami diapresiasi pisan ku konsumén, sareng kami parantos hasil ngalayanan para nasabah di Asia Pasipik, Amérika Kalér, Amérika Kidul sareng Éropa Wétan. Kami yakin kami tiasa ngawangun kerjasama jangka panjang sareng anjeun!

  • Our Business

    Usaha Kami

    MIT-IVY Industrial co., Ltd. Kami ngahususkeun kana produksi sareng penjualan panganteur dyestuff, bahan kimia dasar, cét industri berbasis cai, flocculants varnish, sareng ngagaduhan tilu tutuwuhan kimia dina kontrol kami. Kami ngarepkeun kerjasama sareng konsumén di panjuru dunya sareng nyiptakeun masa depan anu langkung saé babarengan.

  • Our Strategy

    Strategi Kami

    Pra-sale-sale-after-sale-shipping, bakal aya jalma anu dok sadayana perkawis anjeun, henteu hariwang, punten yakin!

tentang Kami
1

Perusahaan industri MIT-IVY mangrupikeun cabang perdagangan luar negeri Xuzhou Dongqing Chemical Co., Ltd. Produk utami dina pangsa pasar domestik 97%. Perusahaan perenahna di Kota Xuzhou, Propinsi Jiangsu, nyaéta perusahaan kimia anu ngahususkeun dina produksi sareng pengelolaan bahan kimia organik, kimia anorganik, bahan kimia dyestuff.

 

 

 

tingali langkung