Tentang Kami

MIT-IVY INDUSTRY CO., LTD

H048e2e42e5d44f6cb208cd536433b92e9

MIT –IVY Chemicals Industry Co., Ltd. mangrupikeun produsén sareng padagang kimiawi anu terkemuka salami 16 taun anu parantos ngadegkeun 4 pabrik nyalira kalayan alat produksi anu lengkep sareng manajemén anu tliti sareng perawatan mesin.

Kami nganggo téknologi produksi canggih sareng metode uji pikeun ngawujudkeun produksi, ngadalikeun kualitas pikeun minuhan standar. Kami parantos disahkeun ku SGS, ISO9001, ISO140 01, GB / HS16949 sareng T28001.

Produk utama Mit-Ivy kalebet sapertos kieu

Panengah pewarna, panengah ubar .dyes.bahan kimia khusus. rupa

Asam 2-Naphthol Bon 2,5-Dichlorotoluene 2,3-Dichlorobenzaldehyde 2 ', 4'-Dichloroacetophenone 2,4-Dichlorobenzyl alkohol 3,4'-Dichlorodiphenyl éter "1,3-Dichlorobenzene

MDCB "p-Toluidine PT m-Toluidine MT o-Toluidine OT" N, N-Dihydroxyethylaniline

PDEA "N-Ethyl-m-toluidine 3-Methyl-N, N-diethyl aniline 3- (N-ethylanilino) propiononitrile N-Ethyl-N-hydroxyethylaniline N-etil-N-phenylbenzenemethanamine N-2-cyanoethyl-N-ethyl -m-toluidine N-Benzyl-N-etil-m-toluidine N, N-Diethyl aniline N-Ethyl-o-toluidine N-Ethylaniline "N, N-Dimethylaniline

DMA "N-Methylaniline 2- (N-methylanilino) étanol N, N-Dimethyl-p-toluidine N, N-Dimethyl-o-toluidine H acid K acid J acid DSD acid Tobias acid Bis-J Acid J Acid U Acea m- Phenylenediamine MPDA Benzaldehyde, 4- (dimethylamino) - "Auramine O

CI Dasar konéng 2 "Crystal violet laktone CVL Methyl violet" Basic Green 4

Magenta Héjo

 

 Dyestuffs, panengah farmasi, perantara péstisida, perekat, agén jangkar sareng industri sanés. dihasilkeun ku téknologi pangénggalna kalayan kualitas stabil sareng purity langkung ti 99,7%.Pasar utama urang kalebet Amérika, India, Afrika, Indonesia, Turki, Asia Tenggara, Asia Barat sareng sajabina. Kami panyadia utama produk kimia henteu ngan ukur pasar lokal tapi ogé internasional. Produk utama Industri MIT-IVY biasa 97% pasar domestik khusus dina produksi sareng manajemén, Urang tiasa nyayogikeun produk kalayan biaya anu langkung kalapa. kalayan kualitas premium sareng harga sareng wilujeng sumping konsultasi.

Bubuk Sodium sulfat industri anhidrat mangrupikeun salah sahiji bahan baku kimia dasar, seueur dianggo dina kimia, kertas sareng kaca, bahan pewarna, percetakan sareng pewarnaan, industri binatu sareng farmasi. Ogé dianggo dina pembuatan serat sintétik, kulit, metalurgi nonferrous, enamel porselen sareng sajabina. Produk natrium sulfat anhidrat industri tina purity luhur sareng fluidity anu saé, nutupan kisaran produk 20 bolong - 2000 bolong, utamina dianggo dina réagen, réagen Batre, sarung tangan lateks, perantara péstisida, pupuk, perantara farmasi sareng bahan pangan sareng lapangan sanésna, kalayan pamekaran ékonomi nasional sareng paningkatan standar hirup masarakat pakait pisan.

Konsép urang

1. Klién anu munggaran. Kami nyobian nyandak kauntungan maksimum pikeun klien kami dumasar kana silih kauntungan.
2. Kapercayaan anu paling penting.
3. Kontrol kualitas mangrupikeun pondasi kami.
4. Rasa tanggung jawab anu hébat.
Kami bakal nanggungjawaban pikeun henteu ngan ukur produk urang, klien kami, panyadia kami tapi ogé masarakat.

HTB1QofSOVXXXXaPXVXXq6xXFXXXp.jpg_.webp

Tim kami

Kami taat pikeun nguntungkeun masarakat, sareng teras-terasan nyiptakeun nilai pikeun palanggan, nyepeng integritas sareng silih manpaat sareng kamakmuran umum. Kami gaduh tanaga téknis kelas munggaran pikeun panilitian sareng pamekaran produk. Janten urang tiasa nyayogikeun perantara konci pikeun proyék anjeun sareng nyingkat solusi sintésis anjeun pikeun nyayogikeun anjeun produk purity anu luhur. Janten jawab klien kami, staf, lingkungan sareng masarakat kalayan tindakan gancang sareng kasuksésan ékonomi kagolong teu tiasa dipisahkeun babarengan. Kami fokus kana awal jangkar kriteria ékologis sareng sosial dina bisnis urang ngudag jalur anyar anu berkelanjutan. Téknologi munggaran, kualitas salaku dasarna, pelanggan salaku Gusti, integritas salaku dasar ".
Tujuan akhir urang:
Dumasar kana usaha anu teras-terasan pikeun ngembangkeun bidang kimia anyar, kami nawiskeun produk anu ramah lingkungan sareng berteknologi tinggi pikeun minuhan sarat konsumén urang.

INDUSTRI MIT-IVY komitmen pikeun ngalayanan anjeun kalayan bakti.

图片1
图片2
图片3

Jasa Urang

1. Sampel sampel
2. paking ogé tiasa numutkeun sarat konsumén`
3. Naon waé patarosan bakal dibales dina 24 jam
4. Harga pabrik.
5. pangiriman gancang. Kami gaduh kerjasama anu saé sareng seueur panerus propésional; Kami tiasa ngirim produk ka anjeun saatos anjeun mastikeun urutan na.

Warehousing

Kami tiasa ngoperasikeun kiriman pamisah, nohonan pabrik MOQ Kami bakal ngatur kiriman salajengna ti pabrik kami ka gudang anjeun.
Kami tiasa ngahijikeun pesenan alit anjeun tina sababaraha pabrik, nganteurkeun sadayana nganggo rute paling hemat biaya anu sayogi. Dina waktos panempatan pesen, kami bakal nawiskeun rinci ka anjeun ngeunaan volume unggal barang sareng ukuran wadah naon anu bakal dianggo.

Pangiriman

Kami nyayogikeun paket anu pantes pikeun laut, ngatur sadayana dugi produk sumping di gudang atanapi hub distribusi anjeun nyalira.
   Pangiriman tiasa ditawarkeun.
    - Ngamangpaatkeun angkutan barang-anjeun payun
    - FOB ka palabuan di Cina
    - CIF ka port anu caket anjeun
    Naha anjeun gaduh panerusna nyalira atanapi anjeun hoyong ngatur kiriman; naha anjeun resep FOB atanapi CIF, kami resep ngadugikeun sareng nyayogikeun naon waé anu anjeun pilih. Punten kersa ngadiskusikeun sadaya pilihan sareng kami.

Sodium nitrite78
HTB1AIn8bcnrK1RkHFrd760CoFXak.png_.webp