produk

  • High-purity Basic flavine O, cas:2465-27-2  EINECS Code Basic Yellow 2 in stock

    Kamurnian tinggi Dasar rasa O, cas: 2465-27-2 EINECS Code Basic Yellow 2 dina stok

    CI 41000; CI Dasar Konéng 2; CI Dasar Konéng 2, monohydrochloride; CI Dasar Konéng 2, monohydrochloride (8CI); Auramine hidroklorida; 1,1-bis (p-dimethylaminophenyl) methylenimine hydrochloride; 4,4'-bis (dimethylamino) benzhydrylidenimine hydrochloride; 4: 4'-bis (dimethylamino) benzophenone-imine hydrochloride; 4,4 '- (Imidocarbonyl) bis (N, N-dimethylaniline) monohydrochloride; adc auramine o; aizen auramine; aizen auramine oh; auramine 0-100; Auramine O, noda biologis; auramine a1; auramine klorida; auramine fa; auramine fwa; auramine ii; auramine danau konéng o; auramin n; Auramine O; auramine dina; auramine oo; auramine ooo; auramine os; auramine sp; auramine konéng; calcozine sapi konéng; Kanaria Konéng; mitsui auramine o; Pyoctanunum aureum; Pyoktanin Konéng; Dasar Flavine O; CIBasic Konéng 2; 4,4'-carbonimidoylbis (N, N-dimethylaniline) hidroklorida (1: 1)
    Harta bubuk seragam konéng, leyur dina cai tiis, leyur dina cai panas konéng hérang, leyur dina étanol konéng, suhu larutan berair na langkung 70 ℃ bakal diuraikan kana tetramethylbenzophenone, larutan cai na nalika ditambih ka asam sulfat pekat henteu warnaan, saatos éncér éta konéng héjo.


    Anggo: Gancang cahaya panonpoe. Utamana dianggo dina panyeleman rami, kertas, kulit, produk anyaman jarami, rayon, sareng sajabana, ogé dianggo dina nyetak sareng ngawarnaan lawon katun. Curah hujan na kanggo wallpaper sistem, kertas warna, mangsi sareng cet. Dipaké pikeun serat asam asétat; katun dyeing mordant, tapi kagancangan na handap, warna na caang, bisa dipaké pikeun ngejah héjo atanapi beureum, jsb .. Ogé tiasa dianggo pikeun kulit; kertas; hemp sareng dyeing viscose. Alkali tiasa dianggo pikeun ngawarnaan minyak; gajih; cet, jsb .. Éta ogé tiasa dianggo pikeun nyiapkeun titipan warna pikeun tinta

  • Magentagreencrystals Basic Green 4/Magenta Green/Malachite Green CAS 14426-28-9

    Magentagreencrystals Dasar Héjo 4 / Héjo Magénta / Héjo Malachite CAS 14426-28-9

    Héjo kalayan kristal flash. Leyur dina cai, leyur pisan dina étanol, sadayana biru-héjo. Pewarna janten konéng dina asam sulfat pekat sareng ngajantenkeun oranyeu poek saatos diencerkeun.
  • China manufacturer Crystal violet lactone (CVL) CAS 1552-42-7 EINECS No.: 216-293-5

    Pabrikan Cina Crystal violet lactone (CVL) CAS 1552-42-7 EINECS No.: 216-293-5

    Lactone kristal ungu biasana dipaké pikeun pewarna peka tekanan tina kertas salinan karbon atanapi pewarna peka panas tina kertas rékaman termal.
    Bungkusan: Plastik dobel dijejeran kendang kertas, beurat net 20Kg atanapi 25 Kg.
    Ngaran kimia: 6- (Dimethylamino) -3,3-bis (4- (dimethylamino) phenyl) -1 (3H) -isobenzofuranone
    Penampilan: Bubuk bodas, Cahaya konéng dugi bubuk bodas atanapi kristal
    Jenis: Panengah Dyestuff, Panengah Dyestuff
    Kaayaan Panyimpenan: Simpen dina tempat anu tiis, garing, poék dina wadah atanapi silinder anu disegel pageuh. Jauhkeun tina bahan anu teu cocog, sumber kontak sareng individu anu henteu dilatih. Area aman sareng labél. Ngajaga wadah / silinder tina karusakan fisik.
  • Violet 5BN High quality best price ofMethyl violet 6B/ Cas no:8004-87-3 EINECS No.: 8004-87-3

    Violet 5BN Harga kualitas luhur anu saé tina Metil Violet 6B / Cas no: 8004-87-3 EINECS No.: 8004-87-3

    Éta tiasa dianggo pikeun coil reungit, sutra, katun, linen, pewarna serat akrilik. Tiasa dijantenkeun situ warna, kanggo ngadamel cét, minyak pad tinta, tinta, pensil warna sareng sajabana, Éta ogé tiasa dianggo pikeun kulit, kertas , produk jarami, dyeing, Industri farmasi mangrupikeun bahan baku utama gentian violet.
    METHYL VIOLET 2B POWDER / CRYSTALS Pikeun NYIEUNYAN COIL MOSQUITO
    DASAR VIOLET 1 CI NO.42525
    CAS.8004-87-3
    HARAPAN. GELAP GREEN POWDER / CRYSTALS.
    Kakuatan: 70%, 80%, 90%, 100%